FAQ

(Veel gestelde vragen)

Ik heb een verslagje voor in de uitslag, bij wie moet ik zijn?

Verslagen die in de uitslagen moeten worden geplaatst moeten voor zondag 19:00 uur per email worden verstuurd aan de heer B. Mattheijer. Zie voor meer informatie het informatieboekje bladzijde 20 “Verslag in uitslag van winnaar wedvlucht”

Ik wil graag iets geplaatst hebben op de site, bij wie moet ik zijn?

Onderdelen die op de site worden geplaatst moeten worden geaccordeerd door de IT-commissie of de voorzitter.

U kunt een verzoek indienen door een emailbericht naar een van deze personen te sturen of naar de webmaster. De webmaster zal altijd uw verzoek laten accorderen door een van de andere parijen.

De uitslag staat er nog niet op, wanneer komt deze er op te staan?

De uitslag zal worden gecontroleerd door de eindverantwoordelijke voor de uitslagen en zal daarna worden doorgestuurd naar de webmaster voor plaatsing op de site. Het tijdstip en het moment waarop deze beschikbaar is op de website is afhankelijk van de personen die te maken hebben met deze procedure. De uitslag zal altijd onverwijld worden geplaatst nadat deze beschikbaar is gesteld.

Zijn de statuten en het huishoudelijk reglement beschikbaar van De Kuststrook?

Ja, dat zijn ze. Deze kan u vinden op de pagina  “Informatie”.

Ik ben op zoek naar oude uitslagen, waar kan ik deze vinden?

U kunt deze vinden in het dropdownmenu boven aan de pagina onder uitslagen. Hier vindt u uitslagen terug tot en met 2003. Oudere uitslagen zijn niet beschikbaar. Ook ontbrekende uitslagen zijn niet beschikbaar.

Ik heb een vraag…

Probeer in het informatieboekje te zoeken naar de persoon die hier over gaat. Kunt u de persoon niet vinden of weet u niet zeker wie u moet hebben dan kunt u een emailbericht sturen aan de webmaster.

Wat is RSS en wat zijn RSS berichten?

RSS is een technisch hulpmiddel waarmee je je op de vernieuwingen van eenwebsite kan abonneren. Zodra er bijvoorbeeld een nieuwsbericht of een uitslag op de De Kuststrook site wordt geplaatst krijg je automatisch een seintje. RSS is in de meeste gevallen gratis, die van De Kuststrook in ieder geval wel. Er zijn verschillende programma’s die deze feeds (updateberichtjes) kunnen lezen. Meestal zit er zelfs een in je internet browser en hoef je dus niets extra te installeren. Alleen even aboneren en je blijft altijd up-to-date.