Blog

Even lekker ontspannen

Na een dag hard werken, of aan het einde van de week, snak je vaak naar een beetje ontspanning. Het is ook uitermate belangrijk om te ontspannen, want na inspanning moet ontspanning komen. Voor iedereen is ontspannen weer anders en iedereen vult dit ook weer op zijn of haar eigen manier in. Maar op sommige momenten weet je gewoon niet wat je moet doen. Het is dan wel lekker als je een beetje inspiratie op kunt doen. In mijn blog ga ik in op manieren waarop je lekker kunt ontspannen. Ik geef je zowel voor binnen als buiten een aantal mogelijkheden en hopelijk heb je na het lezen van mijn blog genoeg inspiratie om lekker te ontspannen. Heb ik je interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Binnen ontspannen

We wonen nou eenmaal in Nederland, dus het kan veelvuldig voorkomen dat we met herfstig weer te maken hebben. Even naar buiten zit er dan helaas niet in en je zult je thuis of ergens binnen moeten ontspannen. Ik haal heel veel ontspanning en plezier uit een potje gamen. Normaal gesproken doe ik dit op de nieuwste spelcomputer, maar ik heb laatste besloten om een Wii u te kopen. Een Wii u is wat dat betreft een oude rot in het vak, maar nog steeds een spelcomputer die nog lang niet afgeschreven hoeft te zijn. Daarnaast kun je ook altijd aan een serie beginnen en even bij helemaal niks nadenken op de bank. Verder haal ik enorm veel ontspanning uit koken en bakken. Het grote voordeel hiervan is dat je na toch een beetje inspanning kan genieten van een heerlijke culinaire traktatie. 

Buiten ontspannen

Als het mooi weer is in Nederland, dan is het heerlijk om even buiten te ontspannen. Als ik een dag vrij heb en het is mooi weer, dan begin ik de dag altijd met een rondje hardlopen. Even mijn hoog leegmaken zorgt ervoor dat ik met een frisse blik mijn vrije dag kan gaan beginnen. Buiten kun je natuurlijk ook zoveel meer doen. Een dagje strand is voor mij de ultieme ontspanning. Ik ga liggen op een strandbedje in Scheveningen en ik laat mij de hele dag eten en drinken brengen. Meer voldaan dan na zo'n dag ga ik me niet voelen en compleet zen ben ik weer thuis. Als laatste kan ik ook gewoon thuis in de achtertuin lekker ontspannen als ik een goed boek lees. Met een spannend boek vergeet ik de wereld om me heen en voordat ik het weet is het alweer donker!

Laat een antwoord achter