Blog

landelijk wonen of industrieel wonen

Het schijnt tegenwoordig een hele normale vrouwen tik te zijn geworden, het veranderen van de inrichting. Als ik een jaar lang dezelfde inrichting heb, begint het alweer helemaal te kriebelen. Zeker wanneer ik vakantie heb kan ik echt niet stil zitten. Je raad het al, alle meubels staan inmiddels op verschillende verkoop sites en ik ga opzoek naar nieuwe meubels! De bonus op mijn werk komt in dit geval wel erg goed uit.

 

Mijn man is al aan het werk gezet

Niet alleen de meubels moeten eraan geloven maar ook de muren zullen toch echt veranderd worden. Nu zit er behang op met een steigerhout patroon, zo 2016. Ik was er al helemaal op uit gekeken. Mijn hanglamp boven te eettafel gaat niet weg maar krijgt wel een andere plek, namelijk in de werk kamer. Ik mocht dus ook weer opzoek naar een nieuwe hanglamp voor boven de eettafel maar dat is volledig afhankelijk van de meubels die ik uit zal zoeken. Ik twijfel namelijk tussen twee woonstijlen. Ik vind het landelijke erg mooi met veel hout en rustige pastelkleuren. De andere woonstijl is industrieel, daar is ook veel hout in verwerkt maar dan meer zwart staal en cognac stoelen en banken. Een mix daarvan kan uiteraard natuurlijk ook maar dat vind ik dan weer erg lastig.

 

 

Vele woonwinkels al bezocht

In mijn vakantie ben ik naar verschillende steden geweest, eigenlijk overal waar een woonboulevard is. De winkels bieden dus ook veel meubels aan in de stijlen landelijk en industrieel, om verliefd op te worden! Na alle woonwinkels af te zijn gegaan, heb ik toch de keuze gemaakt om meer naar de landelijke stijl te kijken. Ik vind deze stijl namelijk wat knusser, romantischer en gezelliger. Industrieel is toch wat koeler en eentoniger. Ik besloot niet alle meubels bij één woonwinkel te bestellen, ik wilde alles gewoon op het gemakje uitzoeken wat ik allemaal wilde kopen. Daarnaast vond ik ook dat mijn man het er volledig mee eens moest zijn, hij moet er ook in wonen. Na een paar winkels met mijn man af te hebben gelopen, hebben we veel meubels kunnen bestellen. Het enige wat wij nog niet hebben kunnen vinden is een geschikte hanglamp, hiervoor moeten we dan nog even op internet kijken. Toch ben ik erg blij dat bijna alles weer geregeld is. Nu alleen nog in spanning afwachten tot de nieuwe meubels worden geleverd! En nog even afwachten of alle meubels verkocht worden. Zoek jij nog een eettafel?

Geef een reactie