Blog

Wollige pantoffels of renschoenen

Wollige pantoffels of renschoenen

Volgens mij zijn er twee manieren om deze quarantaine door te komen. De één wordt in de ochtend wakker, zet zijn kopje koffie, eet een boterham en gaat aan het werk met zijn pantoffels en pyjama nog aan. Ik moet bekennen dat ik ook zo’n persoon was. De ander gebruikt de extra tijd die hij heeft door eerst een rondje te gaan hardlopen op zijn nieuwe sportschoenen voordat hij fris en fruitig gaat werken. Beiden soorten mensen zijn prima. De reden dat ik het opbreng is omdat ik laatst op een twee-splitsing stond, ik wilde graag gaan hardlopen, maar mijn pantoffels zaten veel te lekker.

Kijk mijn mooie nieuwe sportschoenen dames

Eens per maand ontwaak ik uit mijn ‘Netflix-slaap’ en besef ik mij dat ik een actiever leven wil gaan lijden. De eerste stap voor mij is om op de bank te gaan liggen met mijn laptop en te googelen naar sportschoenen dames, om vervolgens het leukste paar uit te kiezen. Deze komen dan twee dagen later binnen en vervolgens gaat het fout. Want dan realiseer ik mij dat ik ze aan moeten trekken en naar buiten moet gaan om snel en vaak mijn ene been voor de ander te zetten. Dit idee zorgt ervoor dat ik als een magneet weer wordt getrokken naar de bank waar ik vervolgens nog meer ongein koop die het dragelijker moeten maken. Ik koop de leukste inlegzooltjes die ik kan vinden en bestel deze. Met een beetje geluk komen mijn inlegzooltjes pas een week later binnen zodat ik nog een nieuwe serie kan kijken.

Rennen en fit worden

Uiteindelijk moet ik er ook aan geloven. Vaak gaat het ook best goed. Ik maak een ren-schema, ik houd mij hier netjes aan en na een paar weken voel ik mij daadwerkelijk fitter. De inlegzooltjes helpen nog echt ook, alleen hier komt de maar. Want nu de ‘r’ weer in de maand zit wordt het steeds kouder en natter. Dit betekent dat mijn sportschoenen steeds minder lekker gaan zitten en mijn pantoffels steeds warmer aanvoelen. De oplossing hiervoor is niet om op mijn pantoffels te gaan hardlopen maar het idee kwam wel in mij op. Waarom kunnen sportschoenen niet zo warm worden gemaakt als mijn pantoffels. Ik zie het allemaal voor me. Ik begrijp dat deze misschien gaan stinken na een aantal keren lopen, maar de schoenen die ik nu heb voelen altijd alsof ze uit de vriezer komen. Vervolgens ben ik eerst een uur bezig om mijn enkels op temperatuur te krijgen waardoor ik mijn eerste vergadering mis. Dus terwijl we wachten op de tweede 'coronagolf' zal ik mij bezig het houden met het ontwikkelen van deze pantoffels en sportschoenen dames.

Laat een antwoord achter