Blog

Laminaat gratis gelegd is geen fabeltje

Laminaat zie je in steeds meer woningen, winkels en andere bedrijven. Meer nog dan vroeger. En dat is niet zo vreemd. Het laminaat van nu is niet te vergelijken met het laminaat van vroeger. Weet je nog dat je vroeger alle planken aan elkaar moest plakken met speciale houtlijm? Je mocht er dan zeker een dag niet op lopen en soms kwam de lijm tussen de kiertjes naar boven. Ook was dit laminaat niet zo sterk als het laminaat van nu. De toplaag was minder hard en er traden eerder beschadigingen op. Dat is gelukkig allemaal verleden tijd. Het laminaat van tegenwoordig is schitterend, gemakkelijk in onderhoud en laminaat gratis gelegd is ook nog eens echt waar.

Laminaat gratis gelegd? Wat is het addertje onder het gras?

Nou, dat addertje is er niet. Je koopt je laminaat bij De Laminaat Expert en dan wordt het echt gratis gelegd. Laminaat gratis gelegd gaat zelfs nog verder dan alleen het gratis leggen van het laminaat. Ook de ondervloer en de plinten worden gratis gelegd en bevestigd. Als je nu denkt dat de prijs per vierkante meter dan wel erg hoog zal zijn, dan heb ik nieuws voor je: al vanaf € 19,95 per vierkante meter wordt je laminaat gratis gelegd. Met alles erop en eraan.

Maar dan is het laminaat van slechte kwaliteit, of niet dan?

Laminaat van slechte kwaliteit bestaat niet meer. Het kan wel zo zijn dat jij, met je drukke winkel beter af bent met een iets duurdere laminaatsoort. Maar ook dan blijf je altijd onder de € 30,00 per vierkante meter. Ja, dat is inclusief leggen, ondervloer, plinten, voorrijkosten en bezoren. Voor in huis kun je prima toe met de goedkoopste aanbieding. Je hebt hier de keuze uit meer dan 10 opties, dus de kans dat "jouw" laminaat erbij zit, is vrij groot. Kun je het niet helemaal vinden, dan kun je telkens een stapje omhoog in prijs. Net zolang tot je vindt wat je zoekt.

Laat je informeren in de showroom

Natuurlijk kun je ook hier alles gewoon online regelen. Maar zeg nu zelf, een beetje persoonlijk contact over zo'n investering als een compleet nieuwe vloer is wel zo prettig. Door een bezoekje te brengen aan de showroom in Zwijndrecht kun je met eigen ogen het verschil tussen de verschillende soorten laminaat zien en met je eigen handen voelen. Ga je voor compleet glad laminaat of wil je er toch een nerf voelen en zien? In de showroom kunnen ze je alle informatie geven die je nodig hebt.

Laat een antwoord achter