Blog

Comfort > Mode

Deze zomer ga ik voor comfort!

Een dagje uit met vriendinnen, eindelijk kan het weer. Met de meiden bezoeken we graag een onbekende stad, om daar lekker toerist te spelen in eigen land. Dus lekker winkelen, terrasjes pakken, maar ook de bezienswaardigheden van de stad ontdekken. Iedereen doet van te voren haar onderzoek om zo de leukste plekjes in de stad te ontdekken.

Die plekjes liggen meestal niet allemaal netjes op een rijtje. En daarom lopen we al met al heel wat af op zo’n dag. Tot voor kort vond ik het bij dit soort uitjes van belang dat ik er net zo tip top in orde uit zag als mijn vriendinnen. Dat betekende een strak rokje dat mijn contouren goed accentueert, een guitig truitje en vooral: de hipste pumps van de groep.

Maar eind van de dag kon ik echt niet meer. De blaren stonden op mijn voeten. Pumps zijn niet gemaakt voor lange wandelingen. Ik betrapte mezelf dat ik steeds meer op ging zien tegen deze kwelling. Er stylish uit kunnen zien én comfortabele schoenen, dat moet toch niet te veel zijn gevraagd?

Na wat speurwerk op het internet kwam ik uit op de website van vamos schoenen. Vamos heeft een breed aanbod aan comfortabele doch modieuze schoenen, met name voor in de zomer. Ook voor de grotere maten hebben ze veel te bieden, en met de gratis retourneer service hoef ik nooit bang te zijn dat mijn schoenen niet passen.

Is dit probleem herkenbaar voor jullie? Dan zou ik willen aanbevelen eens een kijkje te nemen op de website. En bekijk dan met name de volgende modellen:

1. Speciale pasvorm

Niet ieder voetje is perfect. Steunzolen bieden vaak soelaas. De Hallux valgus schoen is een echte must-have wanneer je gevoelige voeten hebt. Deze schoenen paste mij perfect, omdat mijn grote teen niet helemaal recht staat. Ze bieden extra ruimte bij de bal van de voet. Door een naadloos model heb je geen vervelende randjes die in je voet snijden.

2. Pumps

In tegenstelling tot de pumps die ik voorheen droeg, bieden deze pumps ultiem loopcomfort! Kwaliteit staat voorop. Er zijn genoeg verschillende trendy modellen te vinden om voor ieder een schoentje te vinden dat past! Met zomerse openingen, tot klassiek rood of instapper.

3. Sandalen

Sandalen dragen het stigma van comfort boven looks. Maar gelukkig bieden deze sandalen daar een fijne balans in. Ze laten zien dat trendy en comfort wel degelijk samen kunnen gaan.

Zelf ben ik gegaan voor een klassiek zwart sandaaltje. Een stoere stapper, waarmee ik heerlijk over de winkelstraten kan flaneren.

Laat een antwoord achter