Blog

De zeven zonnebrillen die je deze zomer overal zult zien!

De zomer is officieel aangebroken. De kortste nacht hebben we inmiddels al weer gehad. Nu de corona maatregelen langzaam maar zeker versoepelen, kunnen we er echt aan gaan geloven. Vrienden kunnen weer afspreken. Terrasjes zijn weer open. We kunnen het strand weer op. Tijd om te gaan genieten van de zomer!

Maar dat doen we natuurlijk wel in stijl. Veel mensen hebben door corona geld bespaart. Dat betekent dat je nu best eens wat extra’s uit kan geven aan een ultieme zomerse look! Bij een echt zomerse look mag een zonnebril natuurlijk niet ontbreken. Tijd voor een nieuwe zonnebril dames! Om je een handje te helpen heb ik in deze blog de meest trendy zonnebrillen van de zomer van 2020 op een rijtje gezet!

1.New Tiny Frames

Groter is niet altijd beter. Kleine modellen zijn weer in trek. Vorig jaar zagen we deze gepaard met extreem dunne montuurtjes. Maar dit jaar gaan we voor de vintage look: dikkere monturen die je gezicht iets zwaarder accentueren.

2. Platte bovenkant

De bovenzijde van de bril ontbreekt enige curve. De vlakke lijn doet futuristisch aan. Tuttigheid uitgesloten, dit model is stoer en sportief.

3. Witter dan wit

Als je op zoek bent naar een zonnebril die wat meer jeu geeft dan simpel zwart, maar dat net zo klassiek en neutraal is, overweeg deze zomer dan eens een fel wit frame. De stijl maakt niet uit – tiny, aviator, oversized – maar dankzij de clean witte toon popt het brilletje van je gezicht.

4. Futuristic structure

Zonnebrillen met een futuristisch model zijn al een aantal seizoenen hip. In 2020 komt daar een nieuw accent bij kijken. In plaats van het favoriete sportieve model, probeer eens een model uit waarbij de vorm en het silhouette meer uitgesproken is. Zoals een overdreven lange breedte, of uitgesproken montuur.

5. Dik en oversized

Micro zonnebrillen hebben het afgelopen seizoen de markt overspoelt. Maar het dikke montuur maakt een comeback! Neem een voorbeeld aan Audrey Hepburn en Jackie Kennedy, het dikke montuur blijft eeuwig hip.

6. Rond en retro

Zonnebrillen zijn leuk! En met name deze pure retro style. Hoe groter, hoe dikker en hoe ronder, hoe beter! Alle varianten, van schelp tot classic schildpad, geven je een chique look.

7. Kattenoog

Wil je het toch op safe spelen deze zomer? Met de klassieke cate eye zonnebril sla je de plank nooit mis. Charmant, vrouwelijk en sexy. Kies deze zomer voor een meer uitgesproken montuur in een felle kleur, en rock that summer!

Laat een antwoord achter