Blog

Meer van haar

Kaler worden is voor veel mannen een gegeven. Als beroemdheid is het vaak niet een optie om je haar te laten gaan. Soms werkt het, zoals bij Humberto Tan. Maar vaak gaan ze dan toch aan de haartransplantatie. De waarom hangt natuurlijk af van wat voor beroemdheid je bent.

Actief

Je zou het niet zeggen, maar Gordon Ramsey heeft het laten bijwerken. Begrijpelijk, want een energieke uitstraling helpt te communiceren dat je actief bent als chef. Het kan ook zijn omdat hij enige gelijkenis met Franse chefs wil vermijden. Als je denkt aan een chef Gaston komt toch al snel een glimmend koppie met een goede proefbuik naar voren.

Gezicht is alles

Als acteur is je gezicht hoe je je geld verdiend. En kaal kan best, maar is minder flexibel. Daarom hebben acteurs als Jude Law, Mel Gibson en Sylvester Stallone ook haar bij laten zetten. Ook musici wagen zich er weleens aan, zoals Elton John.

Voor de looks

Soms is er weinig professionele overweging voor een haartransplantatie. Dit is het geval voor Elon Musk. Als je zijn oude foto’s vergelijkt met zijn huidige is het als een nieuwe man. Naast een volle bos vermoed men dat hij ook zijn kaak heeft laten bewerken. Maar ja, als je PayPal startup geld hebt, waarom niet?

In de voetsporen van

Je hoeft natuurlijk niet beroemd te zijn om je haar bij te laten werken. Voor mannen is het haar een van de weinige accessoires waarmee een man zich kan uiten. Dus als je goed geld uitgeeft aan een mooi horloge of een leuke stropdas, waarom dan niet aan je haar. Zeker als het gaat om een klein stukje van de inham, is een transplantatie aantrekkelijker dan kort Amerikaans.

Opties

Je kan kiezen tussen kleine grafts en grotere grafts afhankelijk van hoeveel je wilt bijwerken. De financiering is ook een interessante vraag, misschien wel de meest interessante vraag. Vanuit de basisverzekering hoef je niet op vergoeding te rekenen. Sommige aanvullende pakketten bieden een gedeeltelijke vergoeding variërend van €250 tot €1500. Dit dekt een deel van de haartransplantatie maar het gros blijft voor eigen rekening. Een interessant pad om de kosten te drukken is door de operatie in het buitenland. Vooral Turkije is hier leider in. Als het gaat om door de verzekering niet vergoede cosmetische ingrepen is Turkije naar voren gekomen als sterke speler. Door de lagere kosten van leven in Turkije kunnen doctoren competitieve prijzen bieden zonder enig compromis op kwaliteit en veiligheid.

 

Laat een antwoord achter