Nubikk herenschoenen
Blog

Sneakers voor op werk

Voor mijn werk zocht ik al een tijd comfortabele schoenen die representatief waren voor mijn kantoorbaan. Ik wil er graag sportief, maar elegant uitzien en vind niet vaak schoeisel dat daaraan voldoet. De meeste bekende sneakermerken zijn gericht op sport en niet per sé op werkkleding, dus daarom ben ik bij de wat luxere sneakermerken gaan kijken, zoals bij Nubikk herenschoenen. Hier vond ik wat ik zocht, en meer! Ik hou van een product waar waarde wordt gehecht aan details en een luxe uitstraling, en dat draagt dit schoenenmerk zeker. Een paar mooie effen witte sneakers met een hoge witte zool onder een marine blauw pak vind ik er tof uitzien. Moet je wel zorgen dat je sneakers wit blijven natuurlijk. Niks zo onprofessioneel als vieze sneakers.

Work hard play hard.

Idealiter heb ik een paar sneakers aan, wit of zwart, een rustige kleur die makkelijk de combineren valt met een pak of casual wear. Dit houdt in, een blouse en een spijkerbroek. Of een coltrui en een blazer op een pantalon. De sneakers zorgen voor evenwicht; een sportief tintje aan een mogelijk stijve maar chique uitstraling. De kwaliteit van het leer samen met de ‘speelse’ printjes en details van de schoenen vind ik leuk samenwerken. De sneakers zijn er in allemaal soorten en maten, en materialen. De sneakers vallen op door de combinaties in print, stof en uitstraling. Ikzelf ben een groot fan van de krokodillen print, en effen fluwelen stoffen. Dat geeft nét een andere uitkomst dan een simpele witte sneaker. De sneakers zijn iets boven het gemiddelde sneakerbudget, maar dat geeft het merk exclusiviteit. Deze schoenen zijn niet voor zomaar iedereen. Dit is voor mensen met smaak!

Het werkt, en ik dus ook.

Op de allereerste dag dat ik de krokodillen editie van mijn Nubikk sneakers naar werk droeg, kreeg ik zoveel complimentjes dat ik besloot dezelfde dag nog een paar te komen. Een beetje variatie in de keuken doet eten, toch? Ik heb tenslotte ook niet maar één pak in de kast hangen! En een man moet matchen. Op de site keek ik even verder dan mijn neus lang was, en ontdekte ik dat Nubikk niet alleen sneakers heeft, maar ook loafers, boots, de hele mikmak. Dus ik schafte er meteen maar wat meer aan; ik heb immers ook zwarte lakleren instappers nodig, stevige wandelschoenen en vooruit; nog één paar sneakers dan.

Laat een antwoord achter