Blog

Diverse gezondheidsvoordelen dankzij wietolie

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om soorten medicatie uit te proberen dat je niet altijd in een ziekenhuis zal kunnen krijgen. De CBD-olie is bijvoorbeeld steeds populairder aan het worden in het land. Wiet is als product zijnde uiteraard al redelijk groot in Nederland. In veel steden zal je meerdere winkels kunnen vinden waar je wiet zal kunnen aanschaffen. Toch ligt het product van de CBD-olie net even anders. Deze olie bevat namelijk niet de stof THC, wat maakt dat je stonde of high zal worden. Deze psychoactieve stof mag dan ook niet legaal verkocht worden in de olie die online te vinden is. Deze olie mag vaak maximaal 0,2 procent aan THC in de olie hebben zitten. Toch vinden nog aardig wat mensen het prettig om te kiezen voor de wietolie. Velen vertellen namelijk dat deze olie op het vlak van hun gezondheid veel goede dingen heeft kunnen doen. 

 

Wietolie 

Wietolie wordt ook wel thc olie genoemd. Deze olie bevat dus wel de stof THC, wat je in de CBD-oliën niet zal binden. Het is niet legaal om deze olie te maken, maar toch zijn er genoeg particulieren die deze olie op een goede wijze kunnen produceren. Het grote voordeel van deze soort olie bevindt zich volgens veel mensen op het gebied van de gezondheid. Thc olie kopen is dan ook iets wat veel mensen doen om simpelweg gezonder te kunnen leven. Er zijn al diverse personen die bijvoorbeeld aangeven dat de thc olie ervoor gezorgd heeft dat zij minder last hadden van hun chronische pijn. Ook zijn er diverse voorbeelden te noemen van mensen die dankzij de thc olie minder last kregen van hun tikken die horen bij Gilles de la Tourette. Daarnaast zijn er gevallen waarbij deze olie gezorgd heeft voor minder last van autisme. 

 

Zelf maken?

Het is mogelijk om deze olie zelf te maken. Wietolie maken is echter illegaal en daarom kan het vervelende gevolgen hebben als je hierop betrapt wordt. Toch zijn er mensen die zo blij zijn met de voordelen die deze olie op hun gezondheid heeft, dat men er wel voor kiest om de olie zelf te maken. De olie wordt uiteraard gehaald uit het product wiet. De soort van de wiet kan hierbij invloed hebben op de werking van de olie, daarom is het aan te raden om je te verdiepen in de effecten van een bepaalde soort wiet. Uiteindelijk is het handiger en makkelijker om deze olie bij anderen aan te schaffen. Dat zal een hoop geld en tijd kunnen besparen.

Laat een antwoord achter