pallets kopen
Blog

Creatief zijn op het strand met leuk materiaal

Ik ben echt dol op de kust, het strand en alles wat ermee te maken heeft. Zelfs in de winter kun je nog ontzettend veel lol hebben op het strand. Zo ben ik onderlaatst lekker creatief bezig geweest op het strand samen met vrienden. We hadden er een heel uitje van gemaakt. Binnen de kortste keren hadden we een stukje van het strand omgetoverd tot een zandkastelen parade compleet met meubilair gemaakt van pallethout. Het was niet alleen een leuke ervaring, het zag er ook gewoon ontzettend gaaf uit! Dus ben jij net als ik gek op het strand? Zoek je nog een leuke activiteit? Lees dan snel verder. Ik vertel je vandaag mijn verhaal over creatief zijn op het strand met leuk materiaal!

Het idee was geboren

Mijn vader heeft een groot transportbedrijf en die moet van tijd tot tijd pallets kopen. Over het algemeen doet mijn vader altijd de pallets kopen in grote aantallen. Dat is slim, bespaart geld en dan is alles direct geregeld. Een milde zaterdagmiddag zat ik met vrienden bij ons thuis een beetje te vervelen. Kort ervoor had mijn vader weer pallets gekocht. Wij werkten merkbaar op mijn vaders zenuwen. Toen de maat voor hem vol was, verzamelde hij wat spullen bij elkaar. Hij gaf ons een aantal pallets, wat schepjes en een zooi emmertjes. Vragend keken we mijn vader aan. Wat had hij voor ogen? Hij legde niets uit, maar hij zei alleen dat we hem moesten volgen.

Zandsculpturen wedstrijd

Mijn vader nam ons mee naar het strand dat een paar minuten verderop ligt. Hij vertelde het volgende: “Van tijd tot tijd moet ik pallets kopen. Pallets zoals deze. Normaal gebruik ik ze alleen voor transport, maar aangezien jullie zo vol van energie zijn gaan we er iets anders mee doen.” Hij legde het materiaal voor ons op het strand en gebaarde: “We houden een zandsculpturen wedstrijd.” Wij reageerde een beetje mild. Het klonk allemaal nogal kinderachtig. Onze houding veranderde toen mijn vader uitlegde what was in it for us. De winnaar van de wedstrijd kreeg een fles heerlijk whisky (no worries, we zijn allemaal 21+).

Gezellige en creatieve middag

Wat ontstond als een idee van een geïrriteerde vader groeide al gauw uit tot een intense wedstrijd. Terwijl wij allemaal druk aan de slag gingen met het zand om de mooiste sculpturen te maken, waren mijn vader en broer iets anders aan het doen. De wedstrijd zou wel wat uurtjes in beslag nemen. Dus mijn vader had de kunststof pallets meegenomen om daar meubels van te maken. Na een uurtje had hij een stabiele bank gemaakt. Daar nam hij op plaats om de wedstrijd te jureren. De dag begon verveeld en eindigde uiteindelijk in een ontzettend gezellig middag. Er werd al voorgesteld om er een jaarlijks evenement van te maken!

Geef een reactie