Touringcar huren
Blog

Lekker uitwaaien op het strand is altijd een goed idee

Zo in deze koude maanden komt het misschien niet direct bij je op om eens lekker naar het strand te gaan. Nou ja, misschien naar een strand in een warm land. Maar ook de stranden aan onze Nederlandse kuststrook zijn in deze tijd van het jaar prachtig. Oké, je kunt je bikini en zwembroek wel thuislaten, maar dik ingepakt aan een strandwandeling beginnen is natuurlijk ook een prima plan. Je kunt zelfs het wekelijkse wandelrondje met je wandelclub een keer naar het strand verplaatsen. Een touringcar huren om er te komen is snel geregeld en helemaal niet duur. Het grote voordeel is dan dat je op de terugweg in een warme bus terecht komt.

Een strandtraining in de winter: zwaar maar leuk!

Veel voetbal- en volleybalverenigingen hebben al regelmatig een strandtraining. Maar deze trainingen vinden meestal plaats in de zomer. Toch kan een strandtraining tijdens de winterstop ook erg fijn zijn. Trainen op het strand is een stuk zwaarder dan trainen op het (kunst) grasveld of in de zaal. Ook is het een ideaal middel om je team te motiveren en tot een echt team te maken. Want wat zullen ze je vervloeken als je met dit idee komt. En dat maakt dat ze samen een doel voor ogen krijgen: zo goed mogelijk presteren, zodat ze zo snel mogelijk weer naar huis mogen.
Touringcar huren

Alle dagen een frisse duik in zee

Je gelooft het haast niet, maar er zijn dus echt mensen die alle dagen van het jaar een duik in zee nemen. Ze vinden dit heerlijk en knappen er enorm van op. Natuurlijk ga je dat niet doen als je niet in de buurt van de zee woont. En ik zou het ook niet doen als ik op het strand woonde. Brr! Maar goed, hele volksstammen doen mee aan de verschillende nieuwjaarsduiken en dat lijkt me dan wel weer leuk.

Lekker wandelen langs de kuststrook

Je hoeft niet eens de hele wandeling (van Den Helder tot het uiterste puntje van Zeeland) over het strand te lopen. Het duingebied valt ook onder de kuststrook. En daar is genoeg te zien. Je kunt de wandeling natuurlijk opdelen in stukjes en iedere keer weer een etappe lopen. Je zult zien dat het duinlandschap allerlei mooie uitzichten biedt en dat het toch een heel gevarieerd landschap is. Dit is een wandeling waar je nooit uitgekeken raakt op al het moois dat ons kikkerlandje te bieden heeft.

Laat een antwoord achter