Kamperen aan de kust
Blog

Kamperen aan de kust met een vouwwagen tent

Kamperen kan toch zo heerlijk zijn. Lekker in de natuur zijn, terug naar de basis, geen overbodige dingen. Als je goed kampeert vind je ultieme rust, en kun je daarna weer er tegenaan in de moderne maatschappij. Wat is nou de handigste manier om te kamperen? Caravans zijn namelijk eigenlijk weer het tegenovergestelde van natuurlijk, en een krakkemikkig klein tweepersoonstentje is ook niet alles. Beide van deze middelen zijn bovendien niet geschikt voor kamperen aan de kust. Daarvoor is er de Combi Camp. Combi Camp vouwwagens rijd je zo achter je auto aan, en je hebt zo een tent. Hoe werkt het? Ik zal het uitleggen.

Wat is het

Combi Camp is een vouwwagen specialist die allerlei soorten vouwwagens levert. Deze vouwwagens kun je vervolgens uitvouwen naar tenten. Het is alsof je een caravan meeneemt, maar dan veel makkelijker. De tenten zijn in allerlei gradaties te krijgen van heel luxe met zelfs een comfortabel bed met koudschuim vulling, tot heel simpel. De deksel van de vouwwagen vormt de vloer en zo gooi je zo de tent erop. Je hoeft alleen de voortent even met stokken in elkaar te zetten, maar ook dat vereist geen puzzelen. Een groot voordeel is dat de vouwwagen laag is, zodat je nog uit je achteruitkijkspiegel kunt kijken.

Waarom zo geschikt

Het is het makkelijkst om aan de kust te kamperen met een vouwwagen tent. Want je bent het meest flexibel. Als het hard waait of tegenvalt kun je zo weer vertrekken, of naar een andere plek gaan. Daarnaast, als je een caravan zou hebben zou al dat zand binnenkomen en zou je het zo je bed in meenemen. Met een ietwat luxere tent heb je een voortent die ervoor zorgt dat er nog een scheiding is tussen het zanderige buiten en binnen.

Geniet van de natuur

We leven in een steeds moderne maatschappij met steeds meer prikkels. Naar de natuur gaan is essentieel om tot rust te komen. Boswandelingen of strandwandelingen maken zorgen ervoor dat je je gedachten weer op een rijtje kan zetten. En dat is wat mensen nodig hebben. Op het moment krijgen we daar in ons leven de ruimte niet voor. Ga naar de natuur, en creëer die ruimte voor jezelf. En het kamperen hoeft dus helemaal niet miserabel en koud te zijn, je kunt ook gaan voor luxe. Met een vouwwagen tent heb je al het moois van luxe maar toch veel natuur.

Laat een antwoord achter