Blog

Met gecoat tafellinnen heb je altijd een mooie tafel!

Het is nog nét geen winter, maar dat wil niet zeggen dat je niet alvast mag dromen over de komende lente en zomer. Je hebt vast al wel weer zin in de zon en lekker buiten zitten en buiten eten met de hele familie. Daar kun je je nu alvast op voorbereiden. Sterker nog, het is heel verstandig om daar nu over te beginnen en jezelf mooi gecoat tafellinnen te geven met Kerst. Dat is tenminste een cadeau waar je de komende jaren iets aan hebt! Gecoat tafellinnen is niet alleen schitterend om te zien, het is er ook nog eens voor gemaakt om heel lang mooi te blijven. Gaat er een keer een beker drinken over? Geen probleem! Wordt er geknoeid met appelstroop of yoghurt? Ook geen probleem. Gecoat tafellinnen kan gemakkelijk worden afgenomen met een doekje.

Gecoat tafellinnen is de perfecte oplossing

Het is natuurlijk hartstikke leuk om met je hele gezin lekker buiten te eten. Je legt dan een tafelkleed neer om te voorkomen dat voedsel tussen de planken van de tafel door op de grond belandt. Maar dat tafelkleed moet je iedere keer weer wassen, drogen en strijken. Daar wordt niemand blij van, maar een tafelkleed vol vlekken is dan ook weer geen gezicht. De oplossing is gecoat tafellinnen. Dit materiaal absorbeert geen vocht en is dus gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

Hoef ik dit helemaal niet te wassen?

Je kunt gecoat tafellinnen gewoon wassen, als je dat wilt. Dat is soms ook gewoon even nodig, laten we eerlijk zijn. Maar wanneer je het gaat wassen, denk er dan vooral om dat je geen wasverzachter gebruikt én dat je gecoat tafellinnen niet in de droger moet drogen. Het is aan de waslijn ook snel genoeg droog. Je hoeft het, zeker wanneer je het strak ophangt aan de lijn, ook niet te strijken. Dat is dus wel iets om blij van te worden!

Is het alleen voor buiten?

Het is, in eerste intstantie, vooral ontwikkeld voor gebruik buiten, maar niemand die tegen je zal zeggen dat je het niet binnen mag gebruiken. Zeker wanneer je altijd een tafelkleed op tafel hebt is een gecoat tafelkleed een goed idee. En wat denk je van het mooi dekken van je tafel voor bijzondere gelegenheden? Dek je tafel met een gecoat tafelkleed voor de kerst of een verjaardag en bestel er direct een mooie tafelloper bij om de sfeer nog chiquer te maken.

Laat een antwoord achter