Blog

Drie redenen waarom jij die vette voetbalwedstrijd in het buitenland moet gaan zien

Je hoort het steeds vaker: voetbalfanaten die een reis gaan maken waarbij ze hun favoriete voetbalteam in het buitenland gaan zien en dit combineren met een toffe citytrip. Het aanbod aan bijzondere voetbalreizen wordt dan ook steeds groter. Niet zo gek, want er zijn enorm vette wedstrijden te zien in bijzonder mooie steden! Overweeg jij ook binnenkort een voetbalreis te gaan maken? In dit blog lees je de belangrijkste redenen waarom je er gewoon voor moet gaan!

 

Een nieuw avontuur

Ga je op reis naar een nieuw land of een nieuwe stad? Dan ga je op een tof avontuur waarbij je nieuwe culturen leert kennen, mooie gebieden ontdekt én je jezelf beter leert kennen. Ga je op voetbalreis? Dan kun je het avontuur van het maken van een toffe reis combineren met het zien van een vette voetbalwedstrijd, waarbij je helemaal kunt opgaan in de sfeer wanneer het lokale voetbalteam speelt. 

 

Je horizon verbreden

De wereld is immens groot en toch ook bereikbaarder dan ooit. Reizen is nooit zo toegankelijk geweest als dat het nu is. Het is dan ook zonde om je wereld zo klein te houden als je eigen dorp, stad, provincie of land terwijl de wereld zoveel moois te bieden heeft! In andere landen leer je ook nieuwe mensen kunnen uit tal van culturen, waar jij wellicht ook weer veel van kunt leren! Daarnaast zul je, wanneer je op voetbalreis gaat, nieuwe mensen leren kennen die dezelfde passie en interesse hebben als jij: voetbal! Hoe tof is het dat je naar een compleet ander land gaat en toch direct al kunt connecten met mensen op het gebied van een gezamenlijke passie? Makkelijker nieuwe vrienden maken bestaat bijna niet.

 

Bijzondere steden ontdekken door je voetbalreis te combineren met een citytrip

Ga je op voetbalreis naar een nieuwe stad? Dan kun je volledig nieuwe steden gaan ontdekken en uitvinden hoe het is om op een totaal andere plek te leven. Je kunt opgaan in het lokale leven, de culinaire gewoontes en specialiteiten ontdekken en uitvinden hoe de mensen met elkaar omgaan. Ook kun je er mooie musea en andere toffe bezienswaardigheden bekijken. Ga je op voetbalreis naar Liverpool? Dan kun je samen met andere supporters genieten van een vers gebrouwen biertje van de lokale brouwerij, een hapje eten in het bruisende gebied The Baltic Area, en natuurlijk een kijkje nemen in het Beatles museum! 

 

Laat een antwoord achter