Blog

Today is the day!

Vandaag is de dag van de goede deals! Het is namelijk Black Friday. Veel bedrijven doen hier op een of andere manier aan mee. De een alleen op de dag zelf. De ander maakt er een hele week van om de drukte een beetje te verspreiden. Hoe het ook zij, er zijn overal wel deals te krijgen. Het is dus een goed idee om na te denken of je nog iets wilt kopen wat je normaal gesproken een beetje aan de dure kant vindt. Als je iets weet, kan je rustig een kijkje op internet nemen op zoek naar goede deals. Ik zal je even een voorbeeld geven waar ik zelf over na zit te denken.

Tuinproject

Al een tijdje zijn we bezig om onze tuin leuk in te richten. Nu zijn we eindelijk bijna klaar alleen de tuinmeubelen ontbreken nog. Helaas zijn die dingen meestal toch wel aan de prijs. Als je niet uitkijkt zit je al snel weer vast aan plastic stoelen. Daar is op zich natuurlijk helemaal niets mis mee. Ware het niet dat dat toch niet helemaal de look is waar we voor gaan. Uiteindelijk hebben we besloten te wachten op Black Friday om te kijken of er ook dingen in de aanbieding kwamen. En ja hoor dat blijkt inderdaad zo te zijn. Neem bijvoorbeeld maar eens een kijkje bij Tuinmeubelland. Nu is het alleen nog maar een kwestie van kiezen. Dit is eigenlijk ook helemaal niet mijn sterkste punt maar goed. Als we uiteindelijk gekozen hebben ben ik toch helemaal happy.

Andere projecten

Omdat dit zo goed is bevallen willen we eigenlijk ook andere projecten gaan aanpakken. We hebben gemerkt dat als we iets benaderen als een soort project, het gemakkelijker werken is. Het lijkt net alsof het op de een of andere manier gewoon gemakkelijker is met de planning. Ook ben je in een afgebakend gebied aan het werk zodat de rest van je huis lekker op orde blijft. Dus niet hier en daar een dingetje maar echt gericht aan de slag bezig zijn. Ben jij de laatste tijd nog deals tegen gekomen die je niet kan laten lopen? Zoja, wat was die deal dan en waarom kon je die niet laten lopen. Heb je het net als wij projectmatig kunnen aanpakken of ben je gewoon begonnen en gaan kijken waar het schip zou stranden? Hoe dan ook, ik ben erg nieuwschierig en zou het leuk vinden als je het laat weten!

Laat een antwoord achter