Blog

3 van de beste Wii party-games aller tijden

Er zijn meer feestspellen dan Mario Party! Dit zijn de beste partygames om uit te proberen als je iets wilt dat niet Mario Party is.

Videogames kunnen een geweldig medium zijn voor feesten en sociale bijeenkomsten. Toch lijkt het erop dat een groot deel van het genre is gemonopoliseerd door mensen als de party-serie van Nintendo, Mario Party. Veel mensen willen een Wii kopen om zo met een hele groep veel spelplezier te hebben.

Toch zoeken velen waarschijnlijk een even plezierig alternatief dat vrienden en familie plezier kan bezorgen. In dit artikel behandelen we 3 andere spellen dan Mario Party die een feestje kunnen maken op feestjes en borrels.

WarioWare: Smooth Moves

De WarioWare-serie staat altijd bekend om zijn gekke, snelvurende microgames die sneller voorbij vliegen dan je ze kunt verwerken. De meeste games maken gebruik van gekke scenario's en hangen af ​​van motion control en / of touchscreentechnologie voor hun intriges. Het ene moment moet je een papieren vliegtuig in Starfox-stijl besturen, en het volgende moment moet je voorzichtig een virtueel glas water neerzetten door de Wiimote gestaag te kantelen.

De uitvoering voor de Nintendo Wii rolt met deze basisformule en verhoogt de lat met een reeks koortsachtig leuke lokale multiplayer-modi. Opties zijn onder meer een "hot potato" -overdrachtsspel waarbij spelers samenwerken om een ​​hoge score te behalen, samen met een steeds moeilijker eliminatiespel.

Wii Party

Deze titel uit 2010 kwam over als een mix tussen Wii Play en Mario Party en werd over het algemeen een beetje over het hoofd gezien, althans in vergelijking met andere hits van het Wii-merk. En hoewel het niet perfect is, is Wii Party een leuk Mii-alternatief voor de party-escapades van Mario en zijn gezelschap. Wii Party heeft uitgebreide bordspelkaarten en charmante minigames die doen denken aan Mario Party, met maar liefst 80 spellen om uit te kiezen. Bordspellen geven vaak een draai aan de typische "van A naar B komen", en veel minigames gebruiken de bewegings- en / of aanwijzerbesturing op creatieve manieren.

Wii Play

Als Wii Sports de sportgebaseerde showcase was voor bewegingsbesturing, dan dient Wii Play deze functie voor hapklare minigames. Deze partygame biedt 9 verschillende ervaringen die, hoewel ze eenvoudig zijn, bol staan ​​van entertainmentwaarde en herspeelbaarheid. De minispellen zijn grotendeels geïnspireerd op klassiekers als Duck Hunt, Pong en Tanks, terwijl ze een coole, intuïtieve bewegingsbesturing toevoegen.

Je kunt ook lachen als je wijst op de Mii-personages van je vrienden en familie dankzij de avatar-zware "Pose Mii", samen met de Wii-versie van Where's Waldo, genaamd "Find Mii".

Laat een antwoord achter