Blog

ik ga op vakantie en ik neem mee.

Ieder jaar als ik op vakantie ga dan sleep ik weer mijn overvolle koffer mee. Vorige jaar besefte ik mij maar al te goed dat dit helemaal niet nodig is. Want de helft van de spullen die ik mee sjouw draag ik helemaal niet. Deze vakantie ga ik dat echt anders doen en met een paar handige tips ga ik dit zeker voor elkaar krijgen.

 

Kleding

Deze tip kreeg ik van een vriendin en die ga ik zeker dit jaar uitproberen. Mijn vriendin maakt setjes en die neemt ze dan mee, ze zorgt ervoor dat ze voor iedere dag een setje heeft. Zij maakte dan ook thuis al aan foto’s zodat ze iedere dag door haar foto’s kan scrollen om te kijken welk setje ze die dag aan wil. Dit lijkt mij een super handige methode die ook orde geeft want zij hoeft nu niet iedere dag die koffer op z’n kop te halen, zoals ik dat wel vaak moet.

 

Extra

Toch lijkt het mij ook fijn om wat extra kleding mee te nemen en dan bedoel ik niet nog eens 5 broeken 10 truitjes maar als je bijvoorbeeld naar de zon gaat dan is een extra strandjurkje wel handig. Ik draag graag naar het strand iets wat luchtig zit en dat vind ik wel handig om extra mee te nemen. Ik spreek dit jaar met mijzelf af dat ik niet meer dan 3 extra kleding stukken mee mag nemen. Het zijn dan vooral kledingstukken die je gewoon even makkelijk aanschiet.

 

Accessoires

Ik ben gek op accessoires en heb dan ook veel accessoires die ik ieder jaar weer in de koffer prop, dus ook daarin wil ik mijzelf beperken naar wat echt nodig is. Ik heb net bij sunnyglasses.com een paar super gave zonnebrillen gescoord. Echt te moeite waard om even de kijken want hun collectie goedkope zonnebrillen dames is op het moment erg ruim. Als ik mijn koffer ga inpakken dan ga ik kijken naar mijn accessoires maar ik spreek nu met mijzelf af dat ik er niet meer dan 5 mag meenemen. Over een maand ga ik op vakantie en als ik terug ben ga ik jullie uitgebreid vertellen wat mijn bevindingen waren. Want het lijkt mij niet makkelijk om deze gewoonte te doorbreken want ik ben altijd bang dat ik iets vergeet. Toch vind ik het een leuke uitdaging en ga er flink tegenaan want misschien bevalt het mij ontzettend goed en wil ik nooit meer anders.

Laat een antwoord achter