Blog

Populaire productcategorieën tijdens Black Friday

Op Black Friday gooien eigenlijk alle winkelketens hun producten in de sale. Niet zo gek dus dat op deze dag bizarre aantallen producten worden gekocht of online besteld. In 2020 staat Black Friday in november op het programma. En er wordt weer vuurwerk verwacht! In dit blog nemen we een paar populaire producten onder de loep.

Sportkleding

Een hele populaire productcategorie tijdens Black Friday is sportkleding. Op deze dag ‘hamsteren’ sportfanaten massaal dingen als sportschoenen, sportbroeken en sportpakken. Het is dan ook niet gek dat merken als Adidas of Nike Black Friday zien als een absolute feestdag. Niet voor niets behalen deze bedrijven op Black Friday grote winsten. Veel mensen zijn altijd wel op zoek naar een setje nieuwe schoenen of hebben net hun eerste paar voetbalschoenen van het seizoen versleten. Dan is Black Friday het ideale moment om te kopen!

Maatpakken

Op Black Friday vliegen ook maatpakken de (digitale) deur uit. Iedereen wil graag een mooi pak in de kast hebben hangen voor dat ene bijzondere moment. Maar veel mensen vinden zo’n heel pak wel erg prijzig. Daarom is het handig om op Black Friday in te slaan. De mooiste pakken voor de fijnste prijzen. Het is dan ook niet gek dat op Black Friday Bijenkorf of Hudson’s Bay bizarre omzetten draaien. Deze warenhuizen worden vaak als eerste bezocht wanneer mensen een mooi maatpak nodig hebben. Maar ook de (online) shops van Only For Men, Suitsupply of Gents hebben op Black Friday helemaal niets te klagen.

Playstation-spellen

Black Friday staat niet alleen maar in het teken van kleren kopen. Ook andere productcategorieën worden massaal ingeslagen. Ook technologiebedrijven als Sony en Nintendo verkopen hun producten alsof het warme broodjes zijn. Black Friday valt vaak niet zo bizar lang na het uitkomen van een nieuwe editie FIFA. Daarom is dit spel een hele populaire aankoop op Black Friday. Naast FIFA zijn ook spellen als Call of Duty, Red Dead Redemption en Spiderman in het verleden graag geziene aankopen geweest op Black Friday. Overigens worden ook de consoles zelf, zoals de Nintendo Switch, Xbox of de Playstation massaal verkocht.

Wanneer is het Black Friday?

In 2020 zal Black Friday vallen op 27 november. Veel (online) winkels maken er echt een hele week vol voordeel en stunts van. De verwachting is dus dat de eerste Black Friday deals rond 20 november al te bewonderen zijn. Wil jij dus profiteren van de mooiste kortingen? Wees er op tijd bij!

Laat een antwoord achter