Blog

Grote maten mode shop je fijn online

Lekker shoppen valt soms niet mee. Zeker wanneer je een maatje (of meer) meer hebt. Je voelt je al snel ongemakkelijk in een winkel en zeker in het pashokje. Maar ja, af en toe ben je gewoon aan nieuwe kleding toe. Grote maten mode kun je nu heel goed online shoppen. De handige maattabellen geven precies aan welke maat jij nodig hebt en, misschien wel het grootste voordeel: je kunt thuis passen. Doordat je natuurlijk goed naar de maattabel hebt gekeken is de kans heel groot dat alles wat je besteld hebt perfect past. En dat geeft de burger moed.

Grote maten mode is niet saai

Nog niet eens zo lang geleden was grote maten mode saai en ouwelijk. Als jonge vrouw met een grotere maat kwam je iedere keer weer voor teleurstellingen te staan. Dat is nu gelukkig wel anders. Je kunt vrolijke jurken, hippe broeken en fijne shirtjes en hemdjes kopen die gewoon meegaan met de mode van nu. Je hoeft je niet te verstoppen achter grote gewaden. Sterker nog, ook een bikini grote maten schaf je gewoon online aan. In deze tijd van "body positivity" is het helemaal niet meer vreemd om met een grotere maat in een mooie bikini te lopen. Dat badpak gebruik je maar weer tijdens het baantjes zwemmen!

Doe lekker mee met alle trends

Alle trends die je op het gebied van mode ziet, zijn ook te vinden in de grote maten mode. De kleuren, de prints en de materialen wijken in niets meer af van de meer gangbare maten. Zo kun jij er dus ook gewoon prachtig bijlopen en jezelf laten zien zoals je bent. Een jonge, vrolijke vrouw hoeft zich niet meer te schamen voor de kleding die ze draagt. De kleding is namelijk schitterend. Ontwerpers komen er steeds meer achter dat ook vrouwen met een grotere maat een taille en een decolleté hebben. Zo worden je pluspunten benadrukt.

Fijn thuis passen

Zo'n pashokje is altijd een drama, welke maat je ook hebt. Je hebt niet genoeg ruimte om alle gekozen kleding op te hangen, het licht is waardeloos en de spiegel zit net op een verkeerde plek. Daarbij biedt zo'n gordijn ook niet bepaald veel privacy. Door online te bestellen en lekker thuis, in je eigen omgeving, de kleding te passen, zul je zien dat je je veel fijner voelt. Het is niet nodig om "voor de zekerheid" verschillende maten te bestellen als je goed de maattabel in de gaten houdt. Dit scheelt ook weer retourneren.

Laat een antwoord achter