Blog

Het speelgoed van het jaar: Pokémon

Pika…chuuu… Waarschijnlijk heb je er al wel van gehoord: Pokémon. De nummer één serie onder kinderen van 7 tot 9 jaar. De serie is wellicht al jaren oud, maar nooit vergeten geweest. Het kwam in 2020 weer helemaal terug door een app, genaamd Pokémon go. De app waarbij je in het dagelijkse leven Pokémons zelf kan vangen en trainen. In je gehele omgeving, in het binnen- en buitenland kon je Pokémons vinden en vangen. Van een Pikachu tot een Evie. Je kunt het allemaal en overal vinden. Door de app is de serie en daarbij ook het speelgoed van Pokémon weer helemaal in geworden. Wil jij weten wat je allemaal van Pokémon kunt sparen? Lees dan verder.

Pakjes niet te stoppen

Net als vroeger heb je tegenwoordig nog steeds de Pokemon packs. De Pokémon packs zijn pakjes waarin kaarten zitten. Op die kaarten uit de Pokémon packs staan Pokémons. Deze Pokémons hebben een bepaalde waarde. Ze kunnen inderdaad ook geld opleveren, maar met de waarde die op het kaartje van de Pokémons staat, kun je je vrienden uitdagen voor een battle. De kaartjes uit de Pokémon packs kun je dan gebruiken om je vrienden te verslaan. Hoe meer Pokémons je hebt, hoe sneller je je vrienden kunt gaan verslaan. De Pokémon packs kun je eenvoudig in iedere speelgoedwinkel of online kopen.

Niet voor goud, maar premium

Wanneer je genoeg Pokémon packs hebt gekocht alleen nog niet de juiste Pokémons hebt kunnen vinden, kun je er ook voor kiezen om een Pokemon premium collection box aan te schaffen. Zo weet je zeker dat je voorzien bent van de juiste produicten.

De Pokémon premium collection box bevat meer dan enkel en alleen Pokémon kaarten. de Pokémon premium collection box heeft namelijk een blik met daarin veel meer kaarten, maar ook andere bijzondere Pokémon spullen. Het heet ook niet voor niets de Pokémon premium collection box. Daarnaast is de Pokémon premium collection box ook een leuk cadeau voor de echte Pokémon fan.

Waar velen waarschijnlijk geloven in de fantasie wordt het voor kinderen ook werkelijkheid. Met Pokémon packs wordt namelijk voor kinderen hun lievelingsserie tot leven gewekt. Met de Pokémon kaarten kunnen kinderen namelijk hun favoriete serie in het echt gaan naspelen. Hoe leuk is dat? Daarnaast is het een leuke buitenactiviteit waarbij ze ook nog een met informatie worden geprikkeld. Ze zullen namelijk moeten kijken welke Pokémon kaart meer waard is. Zo kunnen de Pokémon kaarten nog eens in de rekenles worden gebruikt.

Laat een antwoord achter