dubai
Blog

Toch even ertussenuit deze maand?

Je bent niet de enige als je nu ook het gevoel hebt dat het weer tijd is voor vakantie. De maand januari lijkt elk jaar weer ontzettend zwaar en vermoeiend te zijn. De weken voelen twee keer zo lang aan en echt rust is er niet. De drempel om er even tussenuit te gaan hoeft niet zo hoog te liggen. Met de simpelste vakanties kun je al weer op energie komen. In deze blog willen we dan ook de tijd nemen om ideeën voor korte vakanties tussendoor te delen. Wie weet lijkt een vakantie deze maand ook voor jou niet meer onmogelijk.

Korte tripjes in januari

Even weg van de dagelijkse sleur kan je helpen om erna overal tegenaan te gaan. Van een weekendje naar een andere stad in Nederland tot een heuse all-inclusive reis naar Dubai, het is hoe dan ook heerlijk. Vaak kun je tegen goede tarieven op het laatste moment nog een tripje boeken. Je moet alleen wel even goede research doen. Ook verre reizen naar de kou zijn tegenwoordig in. Een goed voorbeeld hiervan is New york, waar je makkelijk een lang weekend de toerist kunt uithangen en shoppen. Voor de zon moet je er niet zijn, maar als het je niet daar om gaat, is dit een uitstekende keuze.

Een echte vakantie

Sommige mensen maken het liefst meteen van de gelegenheid gebruik om nog even een echte vakantie te nemen. Een warm land in Europa is dan de ideale keuze, omdat het niet al te duur is en je er toch van iets warmer weer kunt genieten. Een tentenverhuur en een goede bestemming maken een tripje naar de camping al helemaal af. Onder ons Nederlanders is het bezoeken van de camping erg geliefd, maar het kiezen voor een tenten verkoop is niet altijd even makkelijk. Toch raden wij je aan om het wel in eigen land te doen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je de juiste informatie over de tent meekrijgt. Let er wel op dat bij kamperen een hoop dingen komen kijken.

Zaken er omheen

Naast het kiezen van een bestemming, zoeken naar tentenverhuur en het boeken van beste vakantie, is er meer. Je moet namelijk ook even op je werk nagaan hoe het zit met je vakantiedagen en of je die zou kunnen opnemen. Zo voorkom je dat je vooralsnog niet weg kan na het boeken van de ideale vakantie. Dus, wordt het Dubai, New york, een andere warme bestemming of toch gewoon wandelen aan de kust?

Geef een reactie