Blog

Je nieuwe favoriete kleding van travelstof

Van vrouwenkleding is bekend dat er erg veel mogelijk is en de collecties bestaan uit verschillende soorten vrouwenkleding van jong tot oud. Ook tijdens de huidige zomercollectie zien we weer erg veel unieke kleuren en kledingstukken in de verschillende collecties bij winkels en webshops, zoals pastelkleuren, unieke kledingstukken en zijn er ook unieke stoffen. Een unieke stof die de laatste tijd enorm populair is onder de vrouwen, is travelstof.

Travelstof is een unieke stof die bestaat uit polyamide en elasthan, welke op een unieke manier is geweven. De travelstof beschikt hierdoor over verschillende unieke eigenschappen, namelijk: comfortabele stretch, ademend, snel drogend, niet statisch, duurzaam, slijtvast, pillingvrij, makkelijk wasbaar en is de stof ook nog eens UV beschermend. De kleding heeft door de stretch een optimale pasvorm, waardoor de kleding en vooral de stof ideaal is wanneer je veel in beweging bent of juist wanneer je rustig een dag in de zon wilt zitten!

Verschillende outfits met kleding van travelstof

Door de unieke samenstelling van polyamide en elasthan is het draagcomfort enorm hoog, vooral door de hoogwaardige stretch. Het lichaam komt erg mooi tot haar recht en zul je jezelf fijn vielen in de kleding. Een capri broek travelstof is bijvoorbeeld erg mooi en kun je deze overal mee combineren. De broek heeft een stretch, maar zit tegelijkertijd enorm comfortabel. Je kunt de broek hierdoor prima dragen in een zakelijke outfit, maar kun je hem ook combineren met zomerse kledingstukken voor een frisse en kleurrijke look!

Een blouse travelstof wit voor ieder seizoen

Nu zijn er natuurlijk kledingstukken die in bepaalde seizoenen te dragen zijn, zoals de zomerse jurken of een capri broek travelstof, maar zijn er ook kledingstukken die in alle seizoenen te dragen zijn. Een blouse travelstof wit is bijvoorbeeld een kledingstuk die in ieder seizoen te dragen is, maar je ook nog eens kunt combineren in iedere outfit. Een witte blouse mag natuurlijk niet ontbreken in een kantooroutfit, maar kun je deze ook combineren in een zomerse of casual outfit. De witte blouse heeft een neutrale look, waardoor je deze gezamenlijk zou kunnen dragen met een kleurrijke of drukke broek. Hierdoor zorg je voor een unieke combinatie, welke door de witte blouse ook nog eens frisheid zal uitstralen!

Kijk zelf eens naar het assortiment aan travelstof kelding. De kleding van travelstof is enorm comfortabel en door de unieke stretch heeft de kelding een unieke [asvorm, waardoor jij je fijn zult voelen in de kleding!

Laat een antwoord achter