Blog

De voordelen van mesotherapie

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling die ervoor zorgt dat je huid zo jong mogelijk blijft. Bij deze therapie worden rimpels en slappe huid tegengegaan. Niemand wil er ouder uit zien. Het liefst zouden we waarschijnlijk allemaal jonge, gezonde twintigers blijven. Dit is helaas niet mogelijk, maar dat betekent niet dat je er ook oud uit hoeft te zien. Je wilt natuurlijk liever dat mensen denken dat je nog wat jonger bent. Dit kun je bijvoorbeeld bereiken met mesotherapie.

 

Wat is Mesotherapie?

Bij Mesotherapie worden geen naalden gebruikt. De meeste behandelingen vergen grote ingrepen en veel naalden. Voor veel mensen is dit een probleem. Iedereen wil het verouderen van zijn of haar huid wel tegengaan, maar je hebt er niet alles voor over. Met de Mesotherapie kun je resultaten van cosmetische injecties krijgen, zonder deze ook echt te ondergaan. Een huid die ouder wordt heeft vaak een stuk minder collageen en elastine. Dit zal resulteren in een lagere elasticiteit van de huid en daarnaast ook een lagere vitaliteit. 

 

Wanneer zie je resultaat?

Als je ervoor kiest om mesotherapie te doen, wil je natuurlijk wel resultaat zien. De meeste mensen zien vaak na enkele behandelingen al verschil. Na de eerste behandeling wordt er vaak al een ontspannend effect ervaren wat goed is voor je lichaam. Daarnaast zul je als het goed is ook merken dat je huid een stuk frisser en zachter aanvoelt. Bij een mesotherapie behandeling wordt ervoor gezorgd dat in je lichaam weer collageen, elastine en hyaluron zal worden aangemaakt. Dit proces zal na de behandeling nog wel een tijdje aanhouden. Om je huid op een zo’n efficiënt mogelijke manier te behandelen, is het verstandig om 2 tot 4 behandelingen per maand te nemen. Je kunt hiernaast ook nog enkele verzorgingsproducten gebruiken. Deze zullen in combinatie met de mesotherapie zorgen dat je huid zo langzaam mogelijk verouderd.

 

Mesotherapie voor je haar

Je kunt ervoor kiezen om mesotherapie te nemen voor je haar. Als je overweegt om haarimplantaten aan te schaffen, is het verstandig om ook naar andere opties te kijken. Bij mesotherapie haar zal de natuurlijke haargroei worden gestimuleerd na de behandelingen. Deze behandelingen hebben in het verleden al bewezen te werken en het kan ook toegepast worden op mensen met haaruitval. Vaak wordt haaruitval in ieder geval deels veroorzaakt door het hebben van stress en hormonale veranderingen. Dit kan door middel van een mesotherapie worden tegengegaan. Deze behandelingen zijn dan ook voor zowel mannen als vrouwen beschikbaar. Met de behandelingen die je krijgt bij Mesotherapie kun je het haarverlies remmen en daardoor langer kunnen genieten van je haar. Bovendien kun je met deze behandelingen ook de haargroei stimuleren. Dit wordt gedaan met de stof mesogun, wat net onder de huid zal worden aangebracht. Een andere speciale behandeling bij haartransplantatie is de fue haartransplantatie

 

Laat een antwoord achter