Blog

Handige oplossingen voor je vervoersbedrijf

Als je een vervoersbedrijf hebt, zit je in een lastige business. Een hoge kapitaal grens en continue veranderingen die allemaal een enorme impact hebben of kunnen hebben op je bedrijfsvoering. Wij begrijpen het als dit frustrerend voor je aanvoelt, als je hier af en toe moeite mee hebt. Neem nu bijvoorbeeld de enorme stijgingen in de brandstofkosten; het is allemaal niet niks en zeker niet voor een transportbedrijf. Jij moet hoe dan ook de spullen leveren bij je klant en je kunt het niet maken om grote prijsstijgingen door te voeren; dan zullen je klanten wel een ander zoeken. Het is behoorlijk wat, een bedrijf in deze branche. Daarom gaan we je een handje helpen. We vertellen je wat handige oplossingen zijn voor je vervoersbedrijf. We gaan daarbij in op mogelijkheden waar je wellicht nog niet eerder aa hebt gedacht.

Opslag

Als je een bedrijf hebt dat goederen vervoert, wil je die goederen natuurlijk in je vervoermiddel krijgen. Of dit nu een kleinere bus is of een grote vrachtwagen; dat maakt niet uit. Die goederen moeten natuurlijk wel ergens worden opgeslagen. Voor die goederen kom je dan al snel uit op een enorme opslag die je wellicht helemaal niet nodig hebt. Zonde, want je kunt gewoon gebruik maken van een opslagruimte Den Haag. Hier kun je goederen, al vanaf één pallet, opslaan in een magazijn. Dit magazijn biedt een full-service pakket aan; goederen kunnen door jouw leverancier worde gebracht, opgeslagen, worden klaargezet voor transport en vervolgens door je worden meegenomen. Dit magazijn kan eventueel naar wens gekoeld worden of extra bewaakt, alles is mogelijk. 

Docking

Docking? Geen haven toch? Nee, we hebben het over iets anders. We hebben het over cross docking transport. Veel steden of delen hiervan accepteren binnenkort of nu al geen dieselvoertuigen meer. Daarnaast kan het soms erg lastig zijn met een enorme vrachtwagen je door de stad te manoeuvreren; toch is het nodig om hier spullen te krijgen. Cross docking transport is hier de oplossing voor. De laatste stukjes van je transport worden hiermee uit handen genomen. Er kan worden gesproken van ware stadsdistributie. 24/7 kan dat bij deze centra worden geleverd en worden verzorgd. Daarnaast zijn de voertuigen die dit ‘last-mile’ transport voor je uit handen nemen allemaal elektrisch. Daardoor ben je er zeker van dat je goederen altijd de stad in kunnen!

Laat een antwoord achter