Blog

4 kledingartikelen die jou laten stralen!

In deze volgende informatie ga ik jou voorzien van de nieuwste mode voor jonge dames. Natuurlijk kan iedereen ervoor kiezen om dit te dragen, maar toch trekt de kledinglijn ‘reinders’ voornamelijk jeugdig publiek. Hieronder vallen voornamelijk de vrouwen. In dit artikel ga ik jou mijn top 4 van het hele assortiment van Reinders laten zien!

‘Soksneaker All-over Print- Zwart’

Dit vind ik echt een heel innovatief en grappig bedachte schoen. Je draagt wel gewoon schoenen, alleen  heeft de bovenkant van de schoen  het ontwerp van een sok. Ook voelt het net als een sok. Alsnog kan je er lekker op lopen en biedt het voldoende gemak voor een dag naar werk, school bij een andere activiteit. Wel heeft het snel de limiet bereikt, wat betreft de actievere activiteiten.  Denk bijvoorbeeld aan hardlopen.  Dat kan je beter niet op deze schoenen doen, maar gewoon op de klassieke ‘runners’. Laat staan dat je met deze schoenen de bergen gaat beklimmen!

‘Reinders Twinset sweater Lurex- Beige’

Ik ben nu al helemaal fan van deze trui. Niet alleen maar doordat ik van mening ben dat dit kledingstuk elegantie en klasse uitstraalt, maar ook omdat het een trui is waarvan ik zeker ben dat het lekker gaat zitten. Het is namelijk gemaakt van 100% katoen en dit is een stof die van nature niet veel kriebelt, zoals een wollen trui dat meestal wel doet. Verder zie je ook allemaal losse uiteinden van de trui, althans, een soort van lagen. Dit maakt de trui in mijn ogen nog chiquer.

‘Ruffle Bikini All- Wit’

Ik vond dit wel een van de meest opvallende bikini’s die ik recentelijk heb zien langskomen. Iedere aanbieder heeft wel leuke bikini’s te koop, maar ik kies deze in het bijzonder omdat het geen schouderbandjes heeft. De reden waarom is omdat ze altijd zo schuren tegen mijn armen en schouders. Het voelt voor mij veel vrijer als ik iets aan kan doen van een bikini of bh zonder bandjes. Het patroon van deze bikini- set vind ik ook erg gaaf. Hoewel er gewoon de merknaam van Reinders op staat, lijkt het voor mij op verre afstand een beetje op een krantenknipsel-patroon. Dan wil ik ook nog even vermelden dat het bikinibroekje mij ook in de smaak valt. Ik heb nu eenmaal een buikje en vind het fijn dat je dat met dat bikinibroekje gemakkelijk kan verbergen.

‘Reinders Valerie Ruffle Top Lurex- Roze’

Geeft het jou nu ook niet een feestelijk gevoel als je naar dit item kijkt? Mij wel namelijk. Hoewel roze niet echt mijn kleur is, vind ik de plooien in de top heel leuk! Ik ben er ook zeker van dit dit artikel ook binnenkort in andere kleuren zal verschijnen!

Geef een reactie